Grįžti į Valgiaraštis

Karštieji patiekalai

Karštieji patiekalai gaminami anglinėje krosnyje „Josper“
„Josper“ – tai daugiau nei 50 metų kuriama legendinė meilės istorija kepimui ant grotelių, tai tradicijos ir inovatyvumas. Naudojant specialios technologijos anglis, išgaunamas unikalus dūmo aromatas, neužgožiantis patiekalų kokybės ir skoninių savybių.

Brandintos vištienos filė su džiovintų pomidorų pagardu
15,90 
Patiekiama su apkepta saldžiąja bulve ir garintais brokoliais
  • Lietuviška vištiena
-
+
Kiaulienos išpjova, marinuota su prieskoninėmis žolelėmis
16,90 
Patiekiama su meduje troškintais burokėliais, baravykų padažu ir keptomis bulvių riekelėmis
  • Lietuviška kiauliena
-
+
Ilgai ir lėtai troškintas jautienos žandelis
22,90 
Patiekiama su sviestine bulvių koše, karamelizuotais burokėliais ir naminiu mėsos padažu, pagardinta prieskoninių žolelių aliejumi
-
+
Jautienos antrekotas su degintų paprikų kremu
29,90 
Patiekiamas su krosnyje keptomis bulvėmis, šparaginėmis pupelėmis ir degintais pomidorais, pagardinta žaliuoju sviestu
  • Jaučiai iš Argentinos, maitinti grūdais
-
+
Raudonojo upėtakio filė su žaliuoju „Pesto“
20,90 
Patiekiama su perlinių kruopų „Risotto“, keptomis cukrinių žirnių ankštimis, pusiau džiovintais mažaisiais pomidorais, pagardinta baltojo vyno padažu su deginta citrina
-
+
Naminiai makaronai su vėžių uodegėlėmis ir špinatais
15,60 
Patiekiama su džiovintų pomidorų kremu, česnakais, svogūnais, špinatų lapeliais bei natūralia grietinėle ir parmezano sūriu
  • “Verandoje” makaronus gaminame patys, pagal senąsias gamybos technologijas – iš kietagrūdžių miltų, be kiaušinių, naudojant itin aukštos kokybės varines formas
-
+
Naminiai makaronai su vištiena ir baravykais
15,60 
Patiekiama su cukrinių žirnių ankštimis, svogūnais, česnakais bei natūralia grietinėlė ir parmezano sūriu
  • “Verandoje” makaronus gaminame patys, pagal senąsias gamybos technologijas – iš kietagrūdžių miltų, be kiaušinių, naudojant itin aukštos kokybės varines formas
-
+
Naminiai makaronai su brandinta jautienos išpjova ir baravykais
16,90 
Patiekiama su cukrinių žirnių ankštimis, svogūnais, česnakais bei natūralia grietinėlė ir parmezano sūriu
  • “Verandoje” makaronus gaminame patys, pagal senąsias gamybos technologijas – iš kietagrūdžių miltų, be kiaušinių, naudojant itin aukštos kokybės varines formas
-
+