Užkandžiai

Šiltas cukinijų karpačas su pistacijomis, alyvuogių dribsniais

ir gražgarstėmis

5,50 €
Krosnyje kepti rudieji pievagrybiai „Portabello“ su pelėsiniu sūriu 7,00 €
Šviežias sūris „Burata“ su mango džemu 7,50 €
 „Verandos“ virtuvėje sūdytos laukinės lašišos „Gravlax“ 8,50 €
Tunų, marinuotų žaliųjų citrinų sultyse, kapotinis „Ceviche“ 9,50 €
Marinuotos žaliosios alyvuogės  arba  Įvairios aštrios graikiškos alyvuogės 4,00€
Kepti viščiukų sparneliai 6,00 €
Naminės „Grisini“ lazdelės su česnaku ir kmynais 6,00 €
Šiltos krosnyje skrudintos duonelės 6,50 €
Ispaniškų vytintų mėsyčių užkandis 8,50 €
Lietuviškų (karvių ir ožkų pieno) sūrių užkandis 7,50–12,90 €