Grįžti į Jūsų pamėgtas meniu
Grįžti į Valgiaraštis
Užkandžiai
Šiltas cukinijų karpačas su pistacijomis, alyvuogių dribsniais ir gražgarstėmis
9,90 €
Pagardinta parmezano sūriu bei medaus ir riešutų užpilu
- Tinka ir vegetarams
-
+
Naminė grūdų duonelė su sūdyta kilke ir karamelizuotais burokėliais
11,50 €
Patiekiama su marinuotomis morkomis, karamelizuotu pomidorų džemu, pagardinta graikišku jogurtu su krapais ir česnaku
-
+
Krosnyje kepti rudieji pievagrybiai (portabello) su pelėsiniu sūriu
11,50 €
Patiekiama su skrudinta duonele
-
+
Traškios trijų sūrių spurgos
12,50 €
Itališkos mozarellos, brandinto čederio, kreminio sūrio rankų darbo spurgos traškioje plutelėje, patiekiamos su ilgo virimo naminiu pomidorų džemu
-
+
Vytintos mėsos užkandis su naminiu pomidorų džemu
12,50 €
Vytintas kumpis ir vytintos ispaniškos dešros patiekiamos su naminiais krekeriais, ilgai virtu šoninės ir burbono pagardu, aštriomis alyvuogėmis bei džiovintais pomidorais
-
+
Lietuviško ūkio sūriai su medumi
12,50 € – 19,90 €
Sūriai patiekiami su Lietuvišku medumi, medaus koriu (sezono metu), bičių duonele, žiedadulkėmis (sezono metu), naminiais krekeriais, juoda duona, obuolių sūriu, miško uogų džemu, riešutais ir uogomis
- Sūriai pagaminti rankomis, nedideliame Lietuvos sūrininkų ūkyje (sūrių rūšys gali kisti)
-
+
„Verandos“ virtuvėje sūdytos lašišos „Gravlax“
13,60 €
Patiekiama su grūdų duonele, naminiu kaparėlių majonezu, parmezano sūrio miltais, kedro riešutais
-
+
Degintas tunas su grūstais pipirais
14,90 €
Patiekiamas su marinuotais baltaisiais ridikais, naminiu kaparėlių majonezu, marinuotais agurkėliais, pagardintas skrudintų sezamų aliejumi su šalotiniais svogūnais
-
+
Tunų, marinuotų žaliųjų citrinų sultyse, kapotinis „Ceviche“
14,90 €
Pagardintas kaparėliais, garstyčiomis, mėlynaisiais svogūnais, kedrinėmis pinijomis, mangais bei žalumynų „Aioli“
-
+
Lengvai kepta argentinietiška jautienos filė
16,90 €
Patiekiama su burokėlių humusu, virtomis juodosiomis pupomis, svieste keptomis bulvytėmis, kaparėliais, perliniais svogūnėliais virtais balzaminiame acte, pagardinta prieskoninių žolelių aliejumi su čili
-
+