Patiekalai Jūsų šventėms namuose

Šventiniai patiekalai šeimos pietums
Patiekalai gaminami per ne mažiau nei 24-48 val. nuo užsakymo pateikimo.
Visi patiekalai rekomenduojami 2-4 asmenims.

Alpinės šalvies filė
26,90 
Patiekiama su svieste keptomis traiškytomis bulvėmis su kmynais, keptais briuselio kopūstėliais bei pagardinta kreminiu sūrio padažu su vėžiais. → Tai gėlavandenė, lašišinė žuvis, gyvenanti ypač skaidriame vandenyje. Svoriai: žuvis - 300 g., garnyras - 600 g.  
-
+
Krosnyje keptas prancūziškas kukurūzinis viščiukas
24,90 
Patiekiamas su prancūziškomis bulvytėmis, karamelizuotomis morkomis, svieste keptais brokoliais ir aštriu morkų padažu → Iškeptas visas kukurūzinis viščiukas. Šie viščiukai auginami laisvėje ir maitinami kukurūzais. Svoriai: viščiukas - 1 kg, garnyras 0,5 kg.
-
+
Klasikinės graikiškos salotos
10,90 
Salotų lapai, saldžioji paprika, mažieji pomidorai, lupti agurkai, mėlynieji svogūnai, feta sūris, pagardinta tyru alyvuogių aliejumi su prieskoninėmis žolelėmis.
-
+
Nicos salotos su deginto šviežio tuno filė
12,90 
Patiekiamos su skrudintomis prancūziškomis bulvytėmis, šparaginėmis pupelėmis, kalamata alyvuogėmis, keptais pomidorais, putpelės kiaušiniais, kukurūzais bei pagardinta aviečių acto užpilu
-
+
Prancūziškas apverstas karamelizuotų obuolių pyragas “Tarte Tatin“
14,50 
Patiekiamas su plakta grietinėle ir namuose virtu belgišku šokoladu
-
+
Banoffee tortas su karamele ir sūrio kremu
38,00 
Pagaminta Verandoje Mėgaukitės, užsakę prieš 24 val.  
-
+