Grįžti į Saldumynai
Grįžti į Valgiaraštis

“Verandos” karšto šokolado paslaptis

5,90 

→ Rinkinį sudaro sudedamosios dalys karštam šokoladui (išvardinta žemiau).

Laikas, kai ilgus žiemos vakarus leidžiame su šeima, kvepia ramybe ir KARŠTU ŠOKOLADU!
VERANDA dalinasi su Jumis savo skaniausio ir kvapniausio šokolado paslaptimis

Skirta dviems.

VERANDOS karšto šokolado paslaptis dviems:

  • Juodojo belgiško šokolado 65% lašeliai – 50 gr
  • Grietinėlė – 100 gr
  • Malto kardamono žiupsnelis (mažas mažas)
  • Džiovintos avietės (papuošimui)
  • Morengai arba zefyriukai (papuošimui)

Gaminame:

  • Į metalinį prikaistuvą įpilame vandens (maždaug iki pusės), statome ant kaitlentės ir kaitiname kol vanduo užvirs.
  • Vandeniui užvirus sumažiname kaitrą ir ant viršaus dedame kitą mažesnį dubenėlį (kurio dugną apsemtų verdantis vanduo esantis didesniajame prikaistuvyje).
  • Į mažesnįjį dubenį sudedame smulkintą šokoladą, supilame grietinėlę, viską šildome ir maišome su šluotele tol, kol viskas tampa gražia vienalyte ir karšta mase.
  • Beriame mažą žiupsnelį kardamono ir gerai išmaišome.
  • Paruoštą šokoladą supilame į savo mylimiausią puodelį, puošiame avietėmis ir morengais ar zefyrais ir dalinamės su savo Brangiausiais žmonėmis!

Skanaus!