Įvairūs
Rodoma 385–408 iš 750
Kiaulienos sprandinė su degintų paprikų kremu
Patiekiama su šviežių daržovių salotomis, krosnyje keptomis bulvių skiltelėmis su kmynais
Lašišos steikas su keptų daržovių Ratatouille
Patiekiama su krosnyje keptais baklažanais, cukinija, pomidorais, mėlynaisiais svogūnais, paprika, citrinų-moliūgų sėklų padažu
Sprandinės kepsnys su “BBQ” padažu
Patiekiama su bulvių skiltelėmis su lupena, burokėlių salotomis
Brandinta jautiena vyne su pastarnokų tyre ir baravykais
Patiekiama su svieste keptais briuselio kopūstėliais,morkomis ir sojų pupomis, grietinėlės padažu su baravykais
Nilinio ešerio filė su perlinių kruopų “Risotto”
Patiekiama su baltojo vyno padažu ir karamelizuotais burokėliais.
Kiaulienos pjausneliai su pievagrybiais
Patiekiama su burokėlių salotomis su mėlynuoju svogūnu ir keptomis bulvių riekelėmis
Keptas naminis varškės sūris su česnakais
Patiekiamas su džiovintais pomidorais, namine adžika bei sviestine duonele
- Sūriai pagaminti rankomis iš nedidelio Lietuvos sūrininkų ūkio (kiekis ribotas)
Lietuviško ūkio sūriai su medumi ir naminiu pomidorų džemu
Sūriai pagaminti rankomis nedideliame Lietuvos sūrininkų ūkyje (sūrių rūšys gali kisti), o medus rinktas mažame bityne Lietuvos pajūryje
Patiekiama su medaus koriu (sezono metu), bičių duonele, žiedadulkėmis, naminiais krekeriais, riešutais ir uogomis
Vytintos mėsos užkandis su naminiu šoninės ir burbono pagardu
Mėsytės pagamintos nedideliuose Lietuvos ūkiuose vytintos/rūkytos dešros ir kumpiai patiekiami su naminiais krekeriais, alyvuogėmis bei džiovintais pomidorais
Kaimiška kiaulienos sprandinė su kmynais
Patiekiama su šviežiomis sodo salotomis ir naminiu barbekiu padažu
- Lietuviška mažo ūkio kiauliena
Vištienos filė su keptomis daržo salotomis
Patiekiama su keptomis daržo salotomis, pagardinta natūralaus pieno jogurtu su mėtomis ir česnaku
- Lietuviška mažo ūkio vištiena
Kiaulienos nugarinė su kauliuku marinuota česnakuose
Patiekiama su mėlynųjų kopūstų salotomis su sezamais, keptomis jaunomis bulvėmis su sūriu, pagardinta degintų baklažanų-pomidorų pagardu
- Lietuviška mažo ūkio kiauliena, deginta odele
Keptos karštos daržo salotos su kaimišku varškės sūriu
Keptos morkos, salierai, cukinijos, raudonosios saldžiosios paprikos, mėlynieji svogūnai, patiekiama su keptu naminiu varškės sūriu, pagardinta pistacijų-laimo pagardu
- Varškės sūriai pagaminti rankomis, nedideliame Lietuvos sūrininkų ūkyje
Jautienos antrekotas su degintų paprikų kremu
Patiekiamas su krosnyje keptomis bulvėmis, šparaginėmis pupelėmis ir degintais pomidorais, pagardinta žaliuoju sviestu
(jaučiai iš argentinos, maitinti žole)
Pieninio ėriuko šonkauliukai su kalendra
Patiekiami su keptomis cukrinių žirnių ankštimis, cukinijomis, pomidorais su česnakais, pagardinta natūralaus pieno jogurtu su mėtomis ir česnaku
- Ėriukai maitinti žole (Naujoji Zelandija)
Alpinės šalvies filė su kukurūzų-džiovintų pomidorų salsa
Patiekiama su keptomis jaunomis bulvytėmis bei deginta kukurūzų burbuole, pagardinta aviečių acto užpilu
- Somelje rekomenduoja:
- Domaine Servin Chablis
- Maison Champy Chassagne-Montrachet