Įvairūs
Rodoma 25–48 iš 750
Šnicelis
Patiekiama su bulvių gratenu, žirnelių ir avokadų tyre, obuolių ir burokėlių salotomis su sezamais
Rezervacijos patvirtinimo avansas
Svetainės-baro „Veranda“ virtuvėje pirmenybė teikiama natūraliems maisto produktams. Natūralumas, šviežumas, kulinarinė improvizacija – visa tai patiekiame kasdien. Vertiname kokybę, tad svečių draugijoms nuo 7 asmenų - užkandžius ir meniu deriname iš anksto.
Rezervacijos avansas 1 svečiui - 30 Eur. 15 Eur sumą skirsime žemiau išvardintiems užkandžiams. Už likusią avanso dalį galėsite mėgautis savo pasirinktais patiekalais ir gėrimais.Skanausite šiuos užkandžius (kiekis priklauso nuo svečių skaičiaus):
- • Traškios trijų sūrių spurgos
- • Šefo parinktų mėsų užkandis su naminiu pomidorų džemu
- • Šefo parinkti sūriai su medaus koriu
• ,,Veranados" virtuvėje sūdytos lašišos ,,Gravlax" - ,,Grissini" lazdelės
Netikras zuikis su pistacijomis
Patiekiama su bulvių koše, kaparėliu padažu, bruknių uogiene
Kiauliena troškinta raudonėlių padaže
Patiekiama su bulvių koše, baltųjų kopūstų salotomis su agurkais ir morkomis
Marmurinio ešerio filė su daržovių „Ratatoule“
(keptos cukinijos, mažųjų pomidoriukų”confit“, perlinių kruopų risotto, baltojo vyno padažas)