Įvairūs
Rodoma 25–48 iš 687

Kapotos žuvies kepsneliai kaparėlių padaže
Patiekiama su bulvių koše ir karamelizuotais burokėliais

Netikras “Zuikis” pagardintas pievagrybių padažu
Patiekiamas su burokėlių salotomis su svogūnais ir alyvuogių aliejumi bei bulvių koše.

Kiaulienos nugarinė medaus-garstyčių glazūroje
Patiekiama su keptu pomidoru su sūriu, svieste keptomis šparaginėmis pupelėmis ir keptomis jaunomis bulvytėmis

Grūdų duonelė (be miltų, sumažinto glitimo kiekio)
Sumažinto glitimo kiekio ir be pridėtinių mielių, su avižiniais dribsniais ir moliūgų sėklomis

Tunų, marinuotų žaliųjų citrinų sultyse, kapotinis „Ceviche“
Pagardintas kaparėliais, garstyčiomis, mėlynaisiais svogūnais, kedrinėmis pinijomis, mangais bei žalumynų „Aioli“

Naminis jautienos maltinis su pomidoru ir čederio sūriu
Patiekiamas su keptomis bulvių riekelėmis ir mėlynųjų kopūstų salotomis su sezamu.

Lietuviško ūkio sūriai su medumi
Sūriai patiekiami su Lietuvišku medumi, medaus koriu, bičių duonele, žiedadulkėmis, naminiais krekeriais, juoda duona, obuolių sūriu, miško uogų džemu, riešutais ir uogomis
- Sūriai pagaminti rankomis, nedideliame Lietuvos sūrininkų ūkyje (sūrių rūšys gali kisti)

Vytintos mėsos užkandis su naminiu pomidorų džemu
Vytintas kumpis ir vytintos ispaniškos dešros patiekiamos su naminiais krekeriais, ilgai virtu šoninės ir burbono pagardu, aštriomis alyvuogėmis bei džiovintais pomidorais

Krosnyje kepta kiaulienos sprandinė su krienais
Patiekiama su keptomis daržovėmis: salierų gumbais, morkomis, paprikomis, mėlynaisiais svogūnais, keptomis bulvėmis su lupena

Krosnyje kepta naminė lazanija su mėsa
Patiekiama su naminiu pomidorų padažu ir degintais mažaisiais pomidoriukais

Traškūs žuvies rutuliukai sūrio padaže
Patiekiama su karamelizuotais burokėliais ir bulvių koše

Krosnyje kepti jautienos kukuliai su grikiais
Patiekiami su mėlynųjų kopūstų salotomis, garstyčių padažu