Įvairūs
Rodoma 25–48 iš 721
Jūs negalite įdėti produkto "Fish and chips su tar tar padažu" į krepšelį, nes šio produkto šiuo metu neturime.
Salotos su sūdytu minkštuoju sūriu ir burokėliais
Salotų lapai, karamelizuoti ir krosnyje kepti burokėliai, avokadai, minkštasis sūris, sėklos bei prieskoninių žolelių užpilas
Jautienos nugarinė kepta krosnyje su sūrio plutele
Patiekiama su krosnyje keptomis bulvių skiltelėmis su kmynais bei marinuotų ir šviežių agurkų salotomis
Patiekalai Jūsų Velykų šventei (atsiėmimas kovo 30 d.)
Atsiėmimas: kovo 30 d. (šeštadienį) 16:00-17:00 val.
Desertų užsakymų laikas pratęsiamas iki kovo 27 d. (trečiadienio) vakaro
Patiekalų kiekis - ribotas.
Raudonojo upėtakio filė su žaliuoju „Pesto“
Patiekiama su perlinių kruopų „Risotto“, keptomis cukrinių žirnių ankštimis, pusiau džiovintais mažaisiais pomidorais, pagardinta baltojo vyno padažu su deginta citrina
Naminis medaus tortas su aviečių džemu
Pagardintas naminiu grietinės kremu bei aviečių džemu
Skaidri jautienos sriuba su perlinėmis kruopomis
Ilgai virta soti troškintos jautienos sriuba su salierais ir miško baravykais
Kiauliena troškinta raudonėlių padaže
Patiekiama su bulvių koše, baltųjų kopūstų salotomis su agurkais ir morkomis
Marmurinio ešerio filė su daržovių „Ratatoule“
(keptos cukinijos, mažųjų pomidoriukų”confit“, perlinių kruopų risotto, baltojo vyno padažas)
Kiaulienos filė raudonajame vyne ir provanso žolelėse
Mėgaukitės, užsakę prieš 48 val. (dėl greitesnio pagaminimo teiraukitės telefonu 8 5 2730107)
Lengvai apkepta, suvakuumuota.
Lietuviška, brandinta raudonajame vyne su žolelėmis.
Išraiškingo skonio, liesa mėsa, turinti natūralių arachidono rūgščių ir seleno.