Įvairūs
Rodoma 25–48 iš 721
Jūs negalite įdėti produkto "Krosnyje kepta sprandinė su krienų padažu ir bruknėmis" į krepšelį, nes šio produkto šiuo metu neturime.
Jautienos nugarinė kepta krosnyje su sūrio plutele
Patiekiama su krosnyje keptomis bulvių skiltelėmis su kmynais bei marinuotų ir šviežių agurkų salotomis
Kapotos vištienos kepsneliai
Patiekiama su grikiais, šviežių daržovių salotomis, balto vyno padažu.
Patiekalai Jūsų Velykų šventei (atsiėmimas kovo 30 d.)
Atsiėmimas: kovo 30 d. (šeštadienį) 16:00-17:00 val.
Desertų užsakymų laikas pratęsiamas iki kovo 27 d. (trečiadienio) vakaro
Patiekalų kiekis - ribotas.
Raudonojo upėtakio filė su žaliuoju „Pesto“
Patiekiama su perlinių kruopų „Risotto“, keptomis cukrinių žirnių ankštimis, pusiau džiovintais mažaisiais pomidorais, pagardinta baltojo vyno padažu su deginta citrina
Naminis medaus tortas su aviečių džemu
Pagardintas naminiu grietinės kremu bei aviečių džemu
Skaidri jautienos sriuba su perlinėmis kruopomis
Ilgai virta soti troškintos jautienos sriuba su salierais ir miško baravykais
Netikras zuikis su grybu padažu
Patiekiama su bulvių koše, karamelizuotais burokėliais, grybų padažu
Kiauliena troškinta raudonėlių padaže
Patiekiama su bulvių koše, baltųjų kopūstų salotomis su agurkais ir morkomis
Marmurinio ešerio filė su daržovių „Ratatoule“
(keptos cukinijos, mažųjų pomidoriukų”confit“, perlinių kruopų risotto, baltojo vyno padažas)