Paskirtoji vieta
Ledjūrio menkė pomidorų-svogūnų padaže
Patiekiama su svieste keptomis šparaginėmis pupelėmis, morkų šiaudeliais, garintais baltaisiais ir laukiniais ryžiais
8,90  Daugiau
Paskirtoji vieta
Otas su kreminiu špinatų pagardu
Patiekiamas su salierų ir bulvių tyre, pusiau džiovintais pomidoriukais, svieste keptomis žirnių ankštimis ir sojų pupelėmis
7,90  Daugiau
Paskirtoji vieta
Kalakutiena su karštuoju daržovių pagardu
Patiekiama su perliniu kuskusu, ridikėlių ir agurkų salotomis su krapais
7,90  Daugiau
Paskirtoji vieta
Befstrogenas
Patiekiama su bulvių koše, marinuotais agurkais, žirnių daigais
8,90  Daugiau
Paskirtoji vieta
Jautienos rosbifas su žaliųjų pipirų padažu
Patiekiamas su keptomis šparaginėmis ir sojų pupelėmis, česnaku, pusiau džiovintais pomidoriukais, sviestine bulvių koše
7,90  Daugiau
Duona “Brioche”
Duona “Brioche”
Pagaminta Verandoje Mėgaukitės užsisakę prieš 1 dieną
4,50  Daugiau
• Naujųjų Metų šventės meniu (išsinešti, atsiėmimas 12.31 d.) •
• Naujųjų Metų šventės meniu (išsinešti, atsiėmimas 12.31 d.) •
Tvarūs ir autentiški receptai, kurių gardžiais patyrimais norime pasidalinti su Jumis. Pasirink ką skanausi su šeima ir artimaisiais! Patiekalai skirti skanauti 2-4 asmenims.
Šventinius gėrimus rekomenduosime išsirinkti atvykus atsiimti užsakymo.
Užsakymai iš anksto priimami iki 12.29 d. 8 val. Atsiėmimas – 12.31 (16-17 val.) 
Daugiau
Paskirtoji vieta
Matjes (jauna) silkė “pataluose” pagal Verandą (250 g.)
Patiekiama su burokėlių humusu, kaimiškais kiaušiniais, naminiu agurkėlių majonezu, karamelizuotais burokėliais bei krosnyje keptomis bulvių riekelėmis.
12,50  Daugiau
Paskirtoji vieta
„Matjes“ silkė su krienų kremu
„Matjes“ – itin riebios jaunos silkutės, gaudomos prieš jų nerštą Šiaurės jūroje. Jos pasižymi itin švelniu skoniu ir minkšta tekstūra. Tai puikus Omega-3 šaltinis. Patiekiama su šiltomis bulvytėmis, apkeptomis su rozmarinais, marinuotais raudonaisiais svogūnais, pusiau džiovintais vyšniniais pomidorais, pagardinta granatų sėklomis, garstyčių ikrais ir žolelėmis
12,50  Daugiau
Paskirtoji vieta
Druskoje keptas šviežias jūros ešerys
Patiekiamas su jaunomis bulvytėmis su lupena , karamelizuotomis morkomis bei cukrinėmis žirnių ankštimis, pagardinta baltojo vyno padažu (apie 1,2 kg.)
39,00  Daugiau