Įvairūs
Rodoma 505–528 iš 765

Ledjūrio menkė pomidorų-svogūnų padaže
Patiekiama su svieste keptomis šparaginėmis pupelėmis, morkų šiaudeliais, garintais baltaisiais ir laukiniais ryžiais

Jautienos nugarinė kepta krosnyje su sūrio plutele
Patiekiama su krosnyje keptomis bulvių skiltelėmis su kmynais bei marinuotų ir šviežių agurkų salotomis

Otas su kreminiu špinatų pagardu
Patiekiamas su salierų ir bulvių tyre, pusiau džiovintais pomidoriukais, svieste keptomis žirnių ankštimis ir sojų pupelėmis

Kalakutiena su karštuoju daržovių pagardu
Patiekiama su perliniu kuskusu, ridikėlių ir agurkų salotomis su krapais

Jautienos rosbifas su žaliųjų pipirų padažu
Patiekiamas su keptomis šparaginėmis ir sojų pupelėmis, česnaku, pusiau džiovintais pomidoriukais, sviestine bulvių koše

Grūdų duona su moliūgų sėklomis ir avižiniais dribsniais
Pagaminta Verandoje
Mažiau glitimo, be mielių
Mėgaukitės, užsakę prieš 48 val. (dėl greitesnio pagaminimo teiraukitės telefonu 8 5 2730107)

„Matjes“ silkė su krienų kremu
„Matjes“ – itin riebios jaunos silkutės, gaudomos prieš jų nerštą Šiaurės jūroje.
Jos pasižymi itin švelniu skoniu ir minkšta tekstūra. Tai puikus Omega-3 šaltinis.
Patiekiama su šiltomis bulvytėmis, apkeptomis su rozmarinais,
marinuotais raudonaisiais svogūnais, pusiau džiovintais vyšniniais pomidorais,
pagardinta granatų sėklomis, garstyčių ikrais ir žolelėmis