Įvairūs
Rodoma 505–528 iš 721
Otas su kreminiu špinatų pagardu
Patiekiamas su salierų ir bulvių tyre, pusiau džiovintais pomidoriukais, svieste keptomis žirnių ankštimis ir sojų pupelėmis
Kalakutiena su karštuoju daržovių pagardu
Patiekiama su perliniu kuskusu, ridikėlių ir agurkų salotomis su krapais
Jautienos maltinis su pomidoru ir čederiu
Patiekiama su keptų bulvių riekelėmis, mėlynųjų kopūstų salotomis su sezamu
Jautienos rosbifas su žaliųjų pipirų padažu
Patiekiamas su keptomis šparaginėmis ir sojų pupelėmis, česnaku, pusiau džiovintais pomidoriukais, sviestine bulvių koše
• Naujųjų Metų šventės meniu (išsinešti, atsiėmimas 12.31 d.) •
Tvarūs ir autentiški receptai, kurių gardžiais patyrimais norime pasidalinti su Jumis.
Pasirink ką skanausi su šeima ir artimaisiais!
Patiekalai skirti skanauti 2-4 asmenims.
Šventinius gėrimus rekomenduosime išsirinkti atvykus atsiimti užsakymo.
Užsakymai iš anksto priimami iki 12.29 d. 8 val. Atsiėmimas – 12.31 (16-17 val.)Matjes (jauna) silkė “pataluose” pagal Verandą (250 g.)
Patiekiama su burokėlių humusu, kaimiškais kiaušiniais, naminiu agurkėlių majonezu, karamelizuotais burokėliais bei krosnyje keptomis bulvių riekelėmis.
Matjes (jauna) silkė su miško baravykais
Patiekiama ant grūdų duonelės su keptų moliūgų džemu ir džiovintomis alyvuogėmis (250 g.)
Druskoje keptas šviežias jūros ešerys
Patiekiamas su jaunomis bulvytėmis su lupena , karamelizuotomis morkomis bei cukrinėmis žirnių ankštimis, pagardinta baltojo vyno padažu (apie 1,2 kg.)
Mėsos pyragas su triušių kepenėlėmis, figomis, šalavijais ir konjaku (500gr)
Patiekiamas su naminiu majonezu su mango ir čili
Valgomas karštas arba šaltas.
Krosnyje keptų burokėlių mišrainė su saulėgrąžomis ir pupomis
Patiekiama su trijų prieskoninių žolelių užpilu su česnakais ir kaparėliais (250 g.)
Meduolinis sausainis su degintu morengu
Tinka ir dovanoti!
Pastaba: meduolio forma gali skirtis nuo nuotraukos (žmogeliukai, briedžiai ar kita)