Įvairūs
Rodoma 529–552 iš 765
„Matjes“ silkė su krienų kremu
„Matjes“ – itin riebios jaunos silkutės, gaudomos prieš jų nerštą Šiaurės jūroje.
Jos pasižymi itin švelniu skoniu ir minkšta tekstūra. Tai puikus Omega-3 šaltinis.
Patiekiama su šiltomis bulvytėmis, apkeptomis su rozmarinais,
marinuotais raudonaisiais svogūnais, pusiau džiovintais vyšniniais pomidorais,
pagardinta granatų sėklomis, garstyčių ikrais ir žolelėmis
Druskoje keptas šviežias jūros ešerys
Patiekiamas su jaunomis bulvytėmis su lupena , karamelizuotomis morkomis bei cukrinėmis žirnių ankštimis, pagardinta baltojo vyno padažu (apie 1,2 kg.)
Mėsos pyragas su triušių kepenėlėmis, figomis, šalavijais ir konjaku (500gr)
Patiekiamas su naminiu majonezu su mango ir čili
Valgomas karštas arba šaltas.
Krosnyje keptų burokėlių mišrainė su saulėgrąžomis ir pupomis
Patiekiama su trijų prieskoninių žolelių užpilu su česnakais ir kaparėliais (250 g.)
Ilgai ir lėtai troškintas jautienos žandelis
Patiekiamas su sviestine bulvių koše, karamelizuotais burokėliais bei naminiu mėsos padažu, pagardinta prieskoninių žolelių aliejimi
Kaimiško viščiuko filė su bulvių koše (2 asmenims)
Patiekiama su saulėje džiovintų pomidorų pagardu
Kiaulienos išpjova su baravykais (2 asmenims)
Patiekiama su karamelizuotais burokėliais ir bulvių riekelėmis
Patiekalai Jūsų šventėms namuose (spalio-balandžio mėn.)
Šventiniai patiekalai šeimos pietums.
Visi patiekalai rekomenduojami 2-4 asmenims.
Patiekalai gaminami per ne mažiau nei 24-48 val. nuo užsakymo pateikimo.
→ Dėl greitesnio pagaminimo teiraukitės telefonu 8 5 2730107
Pakvipus lauko griliui, kviečiame skanauti patiekalus iš Karštųjų patiekalų meniu
BBQ kiaulienos šonkauliukai
Patiekiami su bulvių skiltelėmis, raudonųjų kopūstų salotomis, BBQ padažu
Kiaulienos filė su garstyčiomis
Patiekiama su agurkų salotomis su mėlynuoju svogūnu, keptomis bulvių skiltelėmis ir garstyčių padažu.
Naminis Kijevo kotletas
Patiekiama su bulvių ir kalafiorų kremu, pikantišku morkų muslinu, šparaginėmis pupelėmis, chimichuri padažu
Kalakutienos iešmelis su kuskusu
Patiekiamas su burokėlių karpačo, naminiu pomidorų padažu