Įvairūs
Rodoma 529–552 iš 705

Kalakutiena su karštuoju daržovių pagardu
Patiekiama su perliniu kuskusu, ridikėlių ir agurkų salotomis su krapais

Jautienos rosbifas su žaliųjų pipirų padažu
Patiekiamas su keptomis šparaginėmis ir sojų pupelėmis, česnaku, pusiau džiovintais pomidoriukais, sviestine bulvių koše

Matjes (jauna) silkė “pataluose” pagal Verandą (250g.)
Patiekiama su burokėlių humusu, kaimiškais kiaušiniais, naminiu agurkėlių majonezu, raugintais burokėliais bei krosnyje keptomis bulvių riekelėmis.

Matjes (jauna) silkė su miško baravykais
Patiekiama ant grūdų duonelės su keptų moliūgų džemu ir džiovintomis alyvuogėmis (250 g.)

Menkės filė traškioje baltos duonos plutelėje (250g.)
Patiekiama su naminiu kaparėlių majonezu

Rankų darbo sviestinės tešlos pyragėliai su miško grybais (6vnt.)
Kapotos sviestinės rankų darbo tešlos pyragėliai, įdaryti keptais lietuviškais miško baravykais.

Ilgai troškinti naminio raugimo kopūstai su džiovintais baravykai(350/150 g.)
Patiekiami su krosnyje keptomis bulvytėmis su kmynais (valgomi karšti)

Obuolių sultyse marinuota ir krosnyje kepta antis (2,5kg./400g.)
Patiekiama su jaunomis bulvytėmis su lupena ir obuolių bei bruknių pagardu su žiemiškais prieskoniais. Anties svoris apie 2,5 kg. (valgoma karšta)

Krosnyje keptas kaimiškas viščiukas (1.5 kg)
Patiekiamas su jaunomis bulvytėmis, saulėje džiovintų pomidorų pagardu, baltųjų kopūstų salotomis su agurkais, porais ir žalumynais
Pridedama pašildymo instrukcija.

Druskoje keptas šviežias jūros ešerys
Patiekiamas su jaunomis bulvytėmis su lupena , karamelizuotomis morkomis bei cukrinėmis žirnių ankštimis, pagardinta baltojo vyno padažu (apie 1,2 kg.)

Mėsos pyragas su triušių kepenėlėmis, figomis, šalavijais ir konjaku (500g.)
Patiekiamas su naminiu majonezu su mangu ir čili
Valgomas karštas arba šaltas.

Sviestinės tešlos pyragas su lašiša ir brokoliais (1kg.)
Patiekiamas su naminiu kaparėlių majonezu ir degintais pomidorais

Kaimiškos vištienos lazdelės (ypač mėgstamos vaikų) (250g.)
Patiekiamos su gruzdintomis bulvytėmis

Krosnyje keptų burokėlių mišrainė su saulėgrąžomis ir pupomis
Patiekiama su trijų prieskoninių žolelių užpilu su česnakais ir kaparėliais (250 g.)