Įvairūs
Rodoma 577–600 iš 694

Traškūs vištienos rutuliukai su bulvių koše
Patiekiama su burokėlių salotomis su porais, sūrio padažu

Jautienos rostbifas
Apkepta, plonai supjaustyta, tinkama kaip šaltas užkandis, vakuumuota. Brandinta Argentinietiška jautienos nugarinė, marinuota raudonajame vyne

Grill kiaulienos sprandinė su naminiu pomidorų padažu
Patiekiama su šviežių daržovių salotomis, marinuotais svogūnais, keptomis bulvių skiltelėmis su kmynais.

Mėsos mišrainė su garstyčiomis ir kaparėliais (300g)
Sodrios, lengvai aštrios ir gardžios! Virtos jautienos, kaimiškos vištienos ir jautienos liežuvio salotos pagardintos mėlynaisiais svogūnais, raugintais agurkais, virtais naminiais kiaušiniais bei
paskaninta tyru alyvuogių aliejumi su garstyčiomis ir kaparėliais

Salotos su tigrinių krevečių uodegėlėmis (300g)
Šviežių salotų lapeliai patiekiami su pusiau džiovintais pomidorais, artišokais, cukinijomis, kedro riešutais bei parmezano sūrio drožlėmis, pagardinta citrinų-medaus užpilu

Kaimiškas sviestinės tešlos pyragas su lašiša ir brokoliais (1kg)
Krosnyje keptas kapotos sviestinės rankų darbo tešlos pagrindas su skandinaviškos lašišos gabalėliais, brokoliais, pagardintas kaimiškų kiaušinių kremu su natūralia grietinėle

Krosnyje kepti kiaulienos šonkauliukai su dūminio viskio glazūra (1kg)
Patiekiami su mėlynųjų kopūstų salotomis su sezamu, apkeptomis bulvių skiltelėmis su kmynais bei naminiu barbekiu padažu
Pridedama pašildymo instrukcija

Krosnyje keptas prancūziškas kukurūzinis viščiukas (1,2-1,3kg/500g)
Patiekiamas su prancūziškomis bulvytėmis, svieste keptomis šparaginėmis pupelėmis, žirnių ankštimis, degintais pomidorais ir aštriu morkų padažu

Alpinės šalvies filė (300g/600g)
Patiekiama su svieste keptomis traiškytomis bulvėmis su kmynais, svieste keptais brokoliais, pusiau džiovintais pomidorais bei pagardinta kreminiu džiovintų pomidorų pagardu
Gėlavandenė, lašišinė žuvis gyvenanti ypač skaidriame vandenyje.

Šviežio kreminio sūrio pyragas su laukinėmis vyšniomis (800g)
Krosnyje kepti šokoladiniai sausainiai su švelniu šviežio sūrio kremu ir karamelizuotomis laukinėmis vyšniomis

Vištiena su voveraitėmis
Patiekiama su šviežomis daržovėmis ir keptomis bulvių riekelėmis

Lašiša su moliūgų sėklų ir citrinų padažu
Patiekiama su perliniu kuskusu, šparaginėmis pupelėmis ir pusiau džiovintais pomidoriukais.

Antiena su daržovėmis “Teriyaki“ padaže
Patiekiama su garintais baltaisiais ir juodaisiais ryžiais, keptomis šparaginėmis pupelėmis.

Alpinės šalvies filė su perlinių kruopų “Risotto”
Patiekiama su ilgai virtu džiovintų pomidorų pagardu, svieste keptais cukriniais žirniais bei degintomis alyvuogėmis
Somelje rekomenduoja:
- Domaine Servin Chablis
- Maison Champy Chassagne-Montrachet