Įvairūs
Rodoma 49–72 iš 770

Naminis aviečių arbatos džemas
Verandos gamybos natūrali arbata, vitaminų šaltinis žiemos metu
Mėgaukitės, užsakę prieš 48 val. (dėl greitesnio pagaminimo teiraukitės telefonu 8 5 2730107)

Šaltalankių uogų arbatos džemas
Verandos gamybos natūrali arbata, vitaminų šaltinis žiemos metu
Mėgaukitės, užsakę prieš 48 val. (dėl greitesnio pagaminimo teiraukitės telefonu 8 5 2730107)

Imbierų-citrinų arbata su natūraliu medumi
Verandos gamybos natūrali arbata, vitaminų šaltinis žiemos metu
Mėgaukitės, užsakę prieš 48 val. (dėl greitesnio pagaminimo teiraukitės telefonu 8 5 2730107)

Keksas su karamelizuotomis slyvomis
Pagaminta Verandoje
Mėgaukitės, užsakę prieš 48 val. (dėl greitesnio pagaminimo teiraukitės telefonu 8 5 2730107)

Angliško stiliaus ”Banoffe” su karamele ir bananais (1,5 kg.)
Tai trapus sviestinis pagrindas su bananais ir karamele, pagardintas grietinėlės ir maskarponės sūrio kremu

Kaimiškų kiaušinių omletas keptas krosnyje
Patiekiamas su daržovių salotomis, skrudinta duonele ir kepta šonine.

Obuolių sultyse marinuota ir krosnyje kepta antis
Patiekiama su jaunomis bulvytėmis su lupena ir obuolių bei slyvų pagardu su žieminiais prieskoniais.
Nekeptos anties svoris svyruoja nuo 2,4 iki 2,6 kg.

Vištiena su aštriu morkų pagardu
Patiekiama su bulguru ir šparaginėmis pupelėmis su česnakais ir grybais

Lietiniai blyneliai su vištiena ir džiovintais pomidorais
patiekiama su karštu bazilikų padažu

Ilgai troškinti naminio raugimo kopūstai su džiovintais baravykais
Patiekiami su krosnyje keptomis bulvytėmis
350 g. kopūstų ir 150 g. bulvyčių

Traškios vištienos lazdelės su bazilikų ”Pesto”
Patiekiamos su keptomis bulvių riekelėmis ir šviežių daržovių salotomis

Mėsos pyragas su triušių kepenėlėmis, figomis, šalavijais ir konjaku
Patiekiamas su naminiu majonezu su svarainiais ir mangu

Traškūs žuvies rutuliukai kaparėlių padaže
Patiekiama su karamelizuotais burokėliais, bulvių koše