Įvairūs
Rodoma 745–765 iš 765

Saliero kepsnys, glazūruotas naminiu barbekiu padažu
Patiekiamas su keptomis jaunomis bulvytėmis, vyšniniais pomidoriukais, „Padron“ pipirais, čili pipirais, pagardintas čimičiuri padažu
- Veganiškas pasirinkimas

„Buffalo“ viščiukų sparneliai
Patiekiami su sūdytu minkštuoju sūriu ir naminiu barbekiu padažu

„Burrata“ sūris su grilyje paskrudinta „Focaccia“ duonele
Patiekiama su ančiuviais, pusiau vytintais pomidoriukais, pagardinta šalto spaudimo alyvuogių aliejumi

“Liulia kebab”
Patiekiama su keptomis buvėmis su česnakais ir rozmarinais, šviežiomis salotomis, marinuotais svogūnais, baklažanų/adžikos padažu

Vištienos sparneliai
Patiekiama su bulvytėmis fri, šviežių daržovių salotomis, degintų paprikų padažu

Rugsėjo 2-oji – 11:30-13:30 val. • Staleliai ant PIEVOS
Šie staleliai bus sustatyti ant pievos (ne terasoje)

Aguonų keksas, puoštas šaltyje džiovintomis uogomis (700 g.)
Aguonų keksas – minkštas ir švelnus, primenantis pačius jaukiausius namų skanėstus.
Tai desertas, kuris puikiai tinka tiek šventinėms akimirkoms, tiek kasdieniam pasimėgavimui prie puodelio arbatos ar kavos, užburdamas savo paprastumu ir nepaprastu skoniu.
Aplietas švelnia karamele ir puoštas šaltyje džiovintomis uogomis.
Galiojimas: 14 dienų.
Geriausia laikyti šaldytuve.
Skaniausias - kambario temperatūros.
Mėgaukitės, užsakę prieš 48 val. (dėl greitesnio pagaminimo teiraukitės telefonu 8 5 2730107)
Dėl didesnių dovanų kiekių: • Rašykite • rezervacija@veranda.lt • Skambinkite • +370 685 33032
Mėgaukitės, užsakę prieš 48 val. (dėl greitesnio pagaminimo teiraukitės telefonu 8 5 2730107)
Dėl didesnių dovanų kiekių: • Rašykite • rezervacija@veranda.lt • Skambinkite • +370 685 33032

Velykinis morkų keksas, pagardintas citrininiu grietinėlės kremu (1 kg.)
Kvepiantis cinamonu, minkštas ir švelnus Velykinis morkų keksas, pagardintas citrininiu grietinėlės kremu.
Supakuotas dėželėje ir perrištas kaspinu.