Paskirtoji vieta
Kiaulienos filė pagardinta burbono pagardu
Patiekiama su keptomis bulvių riekelėmis ir agurkų salotomis  
7,50  Į krepšelį
Paskirtoji vieta
Vištienos kepsnelis brokolių-sūrio padaže
Patiekiama su šviežiomis daržovėmis, perliniu kuskusu  
7,90  Į krepšelį
• Naujieji Metai Tango ritmu! •
• Naujieji Metai Tango ritmu! •

Šventinė vakarienė

• Aperityvas

Marinuotas tunas su jūros žole, avokadais ir ikrais, patiekiamas su rūkytu naminiu majonezu, agurkais ir naminiu bulvių traškučiu

• Karštieji patiekalai pasirinktinai:

- Brandinta jautienos krūtininė su juodojo česnako sviestu, patiekiama su krosnyje keptomis jaunomis bulvėmis, aštria Harissa glazūra, svieste keptais šparagų ūgliais bei rūkyto čederio sūrio kremu

arba

- Sicilietiškas marmurinis ešerys su žaliuoju “Pesto”, patiekiama su ilgai virtu pomidorų ir alyvuogių pagardu, kremine salierų tyre, pagardinta žaliuoju ”Pesto” bei degintais mažaisiais pomidorais

• Baltojo šokolado kremas su pistacijomis ir avietėmis, patiekiamas su naminiu sviestiniu sausainėliu

• Vidurnakčio taurė

Tango, Lotynų Amerikos ritmai ir gražiausios šventinės melodijos !

Džiazuosime gyvai nuo 21:00 iki 1:00 val.

Gabija Veronika (vokalas) – Argentinos muzikos širdimi vadinamame Rosarijuje gimusi ir jaunystę praleidusi dainininkė. Tai gilus balsas ir katiniška plastika, grožis ir savitas stiliaus pojūtis. Kiekvienas jos pasirodymas – nematomas dialogas su kiekvienu atvykusiu į koncertą!

Edgar Sabilo (piano) – “Verandos” svečiams gerai žinomas profesionalus džiazo pianistas, kaskart klausytojus užburiantis kokybiškomis natomis ir jaukumu!

Vidurnakčio sutikimas ir staigmenos žėrinčioje terasoje

Rinktis
mėgautis užsisakius ne ankščiau, kaip prieš 24val.
Rinktis
Paskirtoji vieta
Šventinis keksas su šokolado gabalėliais ir apelsinų likeriu (500g.)
Brandintas ir apelsinų likeryje mirkytas keksas su juodojo šokolado gabalėliais
9,90  Į krepšelį
Morengai su karamele
Morengai su karamele
Pagaminta Verandoje Mėgaukitės, užsakę prieš 48 val. (dėl greitesnio pagaminimo teiraukitės telefonu 8 5 2730107)
5,00  Į krepšelį
Paskirtoji vieta
Mėsos pyragas su triušių kepenėlėmis, figomis, šalavijais ir konjaku (500g)
Patiekiamas su naminiu mango majonezu, gali būti valgomas karštas ir šaltas
15,90  Į krepšelį
Paskirtoji vieta
Veršienos nugarinė su kauliuku degintų garstyčių glazūroje
Patiekiama su keptomis cukinijomis, jaunomis bulvėmis, pusiau džiovintais mažaisiais pomidorais, čili pipiru, pagardinta deginto sviesto ir mėsos sultinio padažu
25,90  Į krepšelį
Patiekalai Jūsų Velykų šventei (Atsiėmimas: balandžio 8 d. (šeštadienį) 10:00-11:00 val.)
Patiekalai Jūsų Velykų šventei (Atsiėmimas: balandžio 8 d. (šeštadienį) 10:00-11:00 val.)
Atsiėmimas: balandžio 8 d. (šeštadienį) 10:00-11:00 val. Užsakymai priimami iki balandžio 3 d. (pirmadienio) Patiekalų kiekis - ribotas.  
Rinktis
Banoffee tortas su karamele ir sūrio kremu
Banoffee tortas su karamele ir sūrio kremu
Pagaminta Verandoje Mėgaukitės, užsakę prieš 48 val. (dėl greitesnio pagaminimo teiraukitės telefonu 8 5 2730107)    
38,00  Į krepšelį
Krosnyje keptas prancūziškas kukurūzinis viščiukas
Krosnyje keptas prancūziškas kukurūzinis viščiukas
Patiekiamas su prancūziškomis bulvytėmis, karamelizuotomis morkomis, svieste keptais brokoliais ir aštriu morkų padažu → Iškeptas visas kukurūzinis viščiukas. Šie viščiukai auginami laisvėje ir maitinami kukurūzais. Svoriai: viščiukas - 1 kg, garnyras 0,5 kg.
24,90  Į krepšelį
Paskirtoji vieta
Krosnyje kepta menkės filė su karamelizuotais burokėliais
Patiekiama su baltojo vyno padažu, keptomis prancūziškomis bulvytėmis, žaliųjų žirnelių tyre
12,00 22,00  Pasirinkti savybes
Tartaletė su sūdyta karamele ir riešutais
Tartaletė su sūdyta karamele ir riešutais
Pagaminta Verandoje Mėgaukitės, užsakę prieš 48 val. (dėl greitesnio pagaminimo teiraukitės telefonu 8 5 2730107)
3,90 14,90  Pasirinkti savybes
Paskirtoji vieta
Kiauliena troškinta raudonėlių padaže
Patiekiama su bulvių koše, baltųjų kopūstų salotomis su agurkais ir morkomis
7,50  Daugiau
Paskirtoji vieta
Jautiena troškinta raudonajame vyne
Patiekiama su keptais ryžiais, kopūstų salotomis su morkomis, porais, agurkais
6,90  Daugiau
Paskirtoji vieta
Marmurinio ešerio filė su daržovių „Ratatoule“
(keptos cukinijos, mažųjų pomidoriukų”confit“, perlinių kruopų risotto, baltojo vyno padažas)
12,00 22,00  Pasirinkti savybes