Saldumynai

“Verandos” karšto šokolado paslaptis
→ Rinkinį sudaro sudedamosios dalys karštam šokoladui (išvardinta žemiau).
Laikas, kai ilgus žiemos vakarus leidžiame su šeima, kvepia ramybe ir KARŠTU ŠOKOLADU!
VERANDA dalinasi su Jumis savo skaniausio ir kvapniausio šokolado paslaptimis
Skirta dviems.
VERANDOS karšto šokolado paslaptis dviems:
- Juodojo belgiško šokolado 65% lašeliai - 50 gr
- Grietinėlė - 100 gr
- Malto kardamono žiupsnelis (mažas mažas)
- Džiovintos avietės (papuošimui)
- Morengai arba zefyriukai (papuošimui)
- Į metalinį prikaistuvą įpilame vandens (maždaug iki pusės), statome ant kaitlentės ir kaitiname kol vanduo užvirs.
- Vandeniui užvirus sumažiname kaitrą ir ant viršaus dedame kitą mažesnį dubenėlį (kurio dugną apsemtų verdantis vanduo esantis didesniajame prikaistuvyje).
- Į mažesnįjį dubenį sudedame smulkintą šokoladą, supilame grietinėlę, viską šildome ir maišome su šluotele tol, kol viskas tampa gražia vienalyte ir karšta mase.
- Beriame mažą žiupsnelį kardamono ir gerai išmaišome.
- Paruoštą šokoladą supilame į savo mylimiausią puodelį, puošiame avietėmis ir morengais ar zefyrais ir dalinamės su savo Brangiausiais žmonėmis!

Baltojo šokolado triufeliai su braškėmis
Pagaminta Verandoje
Mėgaukitės, užsakę prieš 1 dieną.

Juodojo šokolado triufeliai su lazdyno riešutais
Pagaminta Verandoje
Mėgaukitės, užsakę prieš 1 dieną

Naminiai apelsinų skonio marmeladiniai saldainiai
Pagaminta Verandoje
Visiškai natūralu!
Iš natūralių apelsinų sulčių, be jokiu pridėtinių tirštiklių