Šventiniai patiekalai šeimos pietums.
Patiekalai gaminami per ne mažiau nei 24-48 val. nuo užsakymo pateikimo.
Visi patiekalai rekomenduojami 2-4 asmenims.

Alpinės šalvies filė
Alpinės šalvies filė
Patiekiama su svieste keptomis traiškytomis bulvėmis su kmynais, keptais briuselio kopūstėliais bei pagardinta kreminiu sūrio padažu su vėžiais. → Tai gėlavandenė, lašišinė žuvis, gyvenanti ypač skaidriame vandenyje. Svoriai: žuvis - 300 g., garnyras - 600 g.  
24,90  Daugiau
Banoffee tortas su karamele ir sūrio kremu
Banoffee tortas su karamele ir sūrio kremu
Pagaminta Verandoje Mėgaukitės, užsakę prieš 24 val.  
35,00  Į krepšelį
Klasikinės graikiškos salotos
Klasikinės graikiškos salotos
Salotų lapai, saldžioji paprika, mažieji pomidorai, lupti agurkai, mėlynieji svogūnai, feta sūris, pagardinta tyru alyvuogių aliejumi su prieskoninėmis žolelėmis.
9,90  Į krepšelį
Nicos salotos su deginto šviežio tuno filė
Nicos salotos su deginto šviežio tuno filė
Patiekiamos su skrudintomis prancūziškomis bulvytėmis, šparaginėmis pupelėmis, kalamata alyvuogėmis, keptais pomidorais, putpelės kiaušiniais, kukurūzais bei pagardinta aviečių acto užpilu
12,90  Į krepšelį
Veršienos maltinukai (vaikams)
Veršienos maltinukai (vaikams)
Patiekiami su namine bulvių koše, mažaisiais pomidoriukais bei sviesto ir grietinėlės padažu. → Patiekalas ypač mėngstamas vaikų Svoriai: veršienos maltinukai - 140 g., garnyras - 200 g.
7,90  Į krepšelį