Šventiniai patiekalai šeimos pietums.
Patiekalai gaminami per ne mažiau nei 24-48 val. nuo užsakymo pateikimo.
Visi patiekalai rekomenduojami 2-4 asmenims.

“Verandos” dovanų kortelė
“Verandos” dovanų kortelė
Dovanų kortelės galiojimas - 1 metai. Ją atsiskaityti galima užsukus pas mus į svečius, o dovanotą sumą panaudoti per keletą kartų!
100,00  Į krepšelį
“Verandos” dovanų kortelė
“Verandos” dovanų kortelė
Dovanų kortelės galiojimas - 1 metai. Ją atsiskaityti galima užsukus pas mus į svečius, o dovanotą sumą panaudoti per keletą kartų!
50,00  Į krepšelį
Klasikinis Napoleonas su konjaku
Klasikinis Napoleonas su konjaku
Pagardintas namine spanguolių uogiene ir plikytu kremu su naminiu sviestu ir konjaku
12,90  Daugiau
Alpinės šalvies filė
Alpinės šalvies filė
Patiekiama su svieste keptomis traiškytomis bulvėmis su kmynais, keptais briuselio kopūstėliais bei pagardinta kreminiu sūrio padažu su vėžiais. → Tai gėlavandenė, lašišinė žuvis, gyvenanti ypač skaidriame vandenyje. Svoriai: žuvis - 300 g., garnyras - 600 g.  
24,90  Į krepšelį
Krosnyje keptas prancūziškas kukurūzinis viščiukas
Krosnyje keptas prancūziškas kukurūzinis viščiukas
Patiekiamas su prancūziškomis bulvytėmis, karamelizuotomis morkomis, svieste keptais brokoliais ir aštriu morkų padažu → Iškeptas visas kukurūzinis viščiukas. Šie viščiukai auginami laisvėje ir maitinami kukurūzais. Svoriai: viščiukas - 1 kg, garnyras 0,5 kg.
22,90  Į krepšelį
Klasikinės graikiškos salotos
Klasikinės graikiškos salotos
Salotų lapai, saldžioji paprika, mažieji pomidorai, lupti agurkai, mėlynieji svogūnai, feta sūris, pagardinta tyru alyvuogių aliejumi su prieskoninėmis žolelėmis.
9,90  Į krepšelį
Mėsos mišrainė su garstyčiomis ir kaparėliais
Mėsos mišrainė su garstyčiomis ir kaparėliais
Sodrios, lengvai aštrios ir gardžios! Virtos jautienos, kaimiškos vištienos ir jautienos liežuvio salotos pagardintos mėlynaisiais svogūnais, raugintais agurkais, virtais naminiais kiaušiniais bei paskaninta tyru alyvuogių aliejumi su garstyčiomis ir kaparėliais
12,90  Į krepšelį
Nicos salotos su deginto šviežio tuno filė
Nicos salotos su deginto šviežio tuno filė
Patiekiamos su skrudintomis prancūziškomis bulvytėmis, šparaginėmis pupelėmis, kalamata alyvuogėmis, keptais pomidorais, putpelės kiaušiniais, kukurūzais bei pagardinta aviečių acto užpilu
12,90  Į krepšelį
Troškinti mažieji kalmarai
Troškinti mažieji kalmarai
Sicilietiško stiliaus naminių pomidorų padaže troškinti mažieji kalmarai su sūdytomis alyvuogėmis, patiekiami su deginta citrina bei skrudinta česnakine duonele
11,90  Į krepšelį
Veršienos maltinukai (vaikams)
Veršienos maltinukai (vaikams)
Patiekiami su namine bulvių koše, mažaisiais pomidoriukais bei sviesto ir grietinėlės padažu. → Patiekalas ypač mėngstamas vaikų Svoriai: veršienos maltinukai - 140 g., garnyras - 200 g.
7,90  Į krepšelį
Prancūziškas apverstas karamelizuotų obuolių pyragas “Tarte Tatin“
Prancūziškas apverstas karamelizuotų obuolių pyragas “Tarte Tatin“
Patiekiamas su plakta grietinėle ir namuose virtu belgišku šokoladu
12,90  Į krepšelį