Ančių kepenėlių mūsas su figomis
Ančių kepenėlių mūsas su figomis
Ančių kepenėlių mūsas su figomis, tikras delikatesas ant Jūsų stalo. Sudetyje liesos ančių kepenėlės, grietinėlė, obuoliai.
9,00  Daugiau
Jautienos rostbifas
Jautienos rostbifas
Apkepta, plonai supjaustyta, tinkama kaip šaltas užkandis, suvakuumuota. Brandinta Argentinietiška jautienos nugarinė, marinuota raudonajame vyne.
7,90  Į krepšelį
Larnaudie anties kepenėlių Rillettes paštetas
Larnaudie anties kepenėlių Rillettes paštetas
Anties kepenėlių Rilletes paštetas. 1950 metais Jeanas Larnaudie su 8 entuziastais įkūrė įmonę, kuri labai greitai išgarsėjo tiek įvairiuose konkursuose tiek Prancūzijoje, tiek už jos ribų. Įsikūrusi Figeaco en Quercy miestelyje Prancūzijoje „Jean Larnaudie" kompanija jau beveik 60 metų saugo tradicinės savo krašto virtuvės paslaptis ir delikatesų gaminimo patirtį. Ančių kepenėlės itin kruopščiai atrenkamos.
8,50  Į krepšelį
Larnaudie kaimiškas kiaulienos paštetas su baravykais
Larnaudie kaimiškas kiaulienos paštetas su baravykais
1950 metais Jeanas Larnaudie su 8 entuziastais įkūrė įmonę, kuri labai greitai išgarsėjo tiek įvairiuose konkursuose tiek Prancūzijoje, tiek už jos ribų. Įsikūrusi Figeaco en Quercy miestelyje Prancūzijoje „Jean Larnaudie" kompanija jau beveik 60 metų saugo tradicinės savo krašto virtuvės paslaptis ir delikatesų gaminimo patirtį.
6,50  Į krepšelį
Namuose sūdyta lašišos filė
Namuose sūdyta lašišos filė
Plonai pjaustyta, tinkama kaip šaltas užkandis,suvakuumuota. Skandinaviškos lašišos filė, 36 val.laikyta mineralais praturtintoje Himalajų druskoje, švelnaus skonio.
5,90  Į krepšelį
Namuose sūdyta lašišos filė su dūminiu viskiu
Namuose sūdyta lašišos filė su dūminiu viskiu
Plonai pjaustyta, suvakuumuota, tinkama kaip šaltas užkandis. Skandinaviškos lašišos filė, 36val.laikyta mineralais praturtintoje Himalajų druskoje bei apšlakstyta škotišku dūminiu viskiu, sodraus skonio.
6,90  Į krepšelį
Sūris Petit Gres d’Alsace
Sūris Petit Gres d’Alsace
Išskirtinis baltojo pelėsio sūris su keratinu. Jis užkariauja visas širdis. Gamyba ir brandinimas vyksta Elzaso vynuogyne. „Grès d'Alsace“ turi tipišką, ryškų ir šiek tiek saldų skonį. Brandinimo laikotarpis: 2 mėnesiai.
9,00  Daugiau
Žąsies kepenėlių mūsas su razinom ir vynu
Žąsies kepenėlių mūsas su razinom ir vynu
Žąsies kepenėlių mūsas su razinom ir vynu pagardins Jūsų šventinį stalą. Sudetyje žąsų kepenėlės, grietinėlė, Sauternes vynas.
9,00  Daugiau