Šventiniai pasiūlymai
Šventiniai patiekalai šeimos pietums.
Patiekalai gaminami per ne mažiau nei 24-48 val. nuo užsakymo pateikimo.
Visi patiekalai rekomenduojami 2-4 asmenims.

Klasikinis Napoleonas su konjaku
Pagardintas namine spanguolių uogiene ir plikytu kremu su naminiu sviestu ir konjaku

Alpinės šalvies filė
Patiekiama su svieste keptomis traiškytomis bulvėmis su kmynais, keptais briuselio kopūstėliais bei pagardinta kreminiu sūrio padažu su vėžiais.
→ Tai gėlavandenė, lašišinė žuvis, gyvenanti ypač skaidriame vandenyje.
Svoriai: žuvis - 300 g., garnyras - 600 g.

Krosnyje keptas prancūziškas kukurūzinis viščiukas
Patiekiamas su prancūziškomis bulvytėmis, karamelizuotomis morkomis, svieste keptais brokoliais ir aštriu morkų padažu
→ Iškeptas visas kukurūzinis viščiukas.
Šie viščiukai auginami laisvėje ir maitinami kukurūzais.
Svoriai: viščiukas - 1 kg, garnyras 0,5 kg.

Klasikinės graikiškos salotos
Salotų lapai, saldžioji paprika, mažieji pomidorai, lupti agurkai, mėlynieji svogūnai, feta sūris, pagardinta tyru alyvuogių aliejumi su prieskoninėmis žolelėmis.

Mėsos mišrainė su garstyčiomis ir kaparėliais
Sodrios, lengvai aštrios ir gardžios!
Virtos jautienos, kaimiškos vištienos ir jautienos liežuvio salotos pagardintos mėlynaisiais svogūnais, raugintais agurkais, virtais naminiais kiaušiniais bei paskaninta tyru alyvuogių aliejumi su garstyčiomis ir kaparėliais

Nicos salotos su deginto šviežio tuno filė
Patiekiamos su skrudintomis prancūziškomis bulvytėmis, šparaginėmis pupelėmis, kalamata alyvuogėmis, keptais pomidorais, putpelės kiaušiniais, kukurūzais bei pagardinta aviečių acto užpilu

Troškinti mažieji kalmarai
Sicilietiško stiliaus naminių pomidorų padaže troškinti mažieji kalmarai su sūdytomis alyvuogėmis, patiekiami su deginta citrina bei skrudinta česnakine duonele

Veršienos maltinukai (vaikams)
Patiekiami su namine bulvių koše, mažaisiais pomidoriukais bei sviesto ir grietinėlės padažu.
→ Patiekalas ypač mėngstamas vaikų
Svoriai: veršienos maltinukai - 140 g., garnyras - 200 g.

Prancūziškas apverstas karamelizuotų obuolių pyragas “Tarte Tatin“
Patiekiamas su plakta grietinėle ir namuose virtu belgišku šokoladu