Šventiniai pasiūlymai
Šventiniai patiekalai šeimos pietums.
Patiekalai gaminami per ne mažiau nei 24-48 val. nuo užsakymo pateikimo.
Visi patiekalai rekomenduojami 2-4 asmenims.
- Visi paruoštukai[widget id="woocommerce_product_categories-2"][widget id="woocommerce_layered_nav-2"]
- Mėsos ir žuvies paruoštukai[widget id="sow-editor-2"] [widget id="nav_menu-3"]
- Šaltieji užkandžiai[widget id="woocommerce_product_categories-2"]
- Garnyrai, salotos, pagardai[widget id="sow-editor-2"] [widget id="nav_menu-3"]
- Šventiniai pasiūlymai[widget id="sow-editor-2"] [widget id="nav_menu-3"]

Alpinės šalvies filė
Patiekiama su svieste keptomis traiškytomis bulvėmis su kmynais, keptais briuselio kopūstėliais bei pagardinta kreminiu sūrio padažu su vėžiais.
→ Tai gėlavandenė, lašišinė žuvis, gyvenanti ypač skaidriame vandenyje.
Svoriai: žuvis - 300 g., garnyras - 600 g.

Ilgai ir lėtai troškintas veršienos kulniukas ”Osso Bucco”
Krosnyje, pomidoruose su bazilikais ir citrininiais čiobreliais troškintas veršienos kulniukas, patiekiamas su kremine topinambų tyre bei karamelizuotų burokėlių salotomis.
Svoriai: veršienos kulniukas - 600 g., garnyras - 900 g.

Keptos šviežios stintos
Patiekiamos su naminiu jogurto ir agurkų pagardu bei skrudinta ir česnakais trinta juoda duona su grūdais.
Svoriai: stintos - 300 g., garnyras - 200 g.

Klasikinės graikiškos salotos
Salotų lapai, saldžioji paprika, mažieji pomidorai, lupti agurkai, mėlynieji svogūnai, feta sūris, pagardinta tyru alyvuogių aliejumi su prieskoninėmis žolelėmis.

Klasikinis Napaleonas su konjaku
Pagardintas namine spanguolių uogiene ir plikytu kremu su naminiu sviestu ir konjaku

Krosnyje keptas prancūziškas kukurūzinis viščiukas
Patiekiamas su prancūziškomis bulvytėmis, karamelizuotomis morkomis, svieste keptais brokoliais ir aštriu morkų padažu
→ Iškeptas visas kukurūzinis viščiukas.
Šie viščiukai auginami laisvėje ir maitinami kukurūzais.
Svoriai: viščiukas - 1 kg, garnyras 0,5 kg.

Mėsos mišrainė su garstyčiomis ir kaparėliais
Sodrios, lengvai aštrios ir gardžios!
Virtos jautienos, kaimiškos vištienos ir jautienos liežuvio salotos pagardintos mėlynaisiais svogūnais, raugintais agurkais, virtais naminiais kiaušiniais bei paskaninta tyru alyvuogių aliejumi su garstyčiomis ir kaparėliais

Nicos salotos su deginto šviežio tuno filė
Patiekiamos su skrudintomis prancūziškomis bulvytėmis, šparaginėmis pupelėmis, kalamata alyvuogėmis, keptais pomidorais, putpelės kiaušiniais, kukurūzais bei pagardinta aviečių acto užpilu

Prancūziškas apverstas karamelizuotų obuolių pyragas “Tarte Tatin“
Patiekiamas su plakta grietinėle ir namuose virtu belgišku šokoladu

Troškinti mažieji kalmarai
Sicilietiško stiliaus naminių pomidorų padaže troškinti mažieji kalmarai su sūdytomis alyvuogėmis, patiekiami su deginta citrina bei skrudinta česnakine duonele

Veršienos maltinukai (vaikams)
Patiekiami su namine bulvių koše, mažaisiais pomidoriukais bei sviesto ir grietinėlės padažu.
→ Patiekalas ypač mėngstamas vaikų
Svoriai: veršienos maltinukai - 140 g., garnyras - 200 g.