Paskirtoji vieta
„Verandos“ virtuvėje sūdytos lašišos „Gravlax“
Patiekiama su grūdų duonele, naminiu kaparėlių majonezu, parmezano sūrio miltais, kedro riešutais
13,60  Į krepšelį
Degintas tunas su grūstais pipirais
Degintas tunas su grūstais pipirais
Patiekiamas su marinuotais baltaisiais ridikais, naminiu kaparėlių majonezu, marinuotais agurkėliais, pagardintas skrudintų sezamų aliejumi su šalotiniais svogūnais
14,90  Į krepšelį
Paskirtoji vieta
Naminė grūdų duonelė su sūdyta kilke ir karamelizuotais burokėliais
Patiekiama su marinuotomis morkomis, karamelizuotu pomidorų džemu, pagardinta graikišku jogurtu su krapais ir česnaku
11,50  Į krepšelį
Paskirtoji vieta
Sūrių užkandis
Patiekiamas su uogų džemu, riešutais, džiovintais vaisiais ir naminiais krekeriais.
9,50  Į krepšelį
Paskirtoji vieta
Šiltas cukinijų karpačas su pistacijomis, alyvuogių dribsniais ir gražgarstėmis
Pagardinta parmezano sūriu bei medaus ir riešutų užpilu
  • Tinka ir vegetarams
9,90  Į krepšelį
Paskirtoji vieta
Lengvai kepta argentinietiška jautienos filė
Patiekiama su burokėlių humusu, virtomis juodosiomis pupomis, svieste keptomis bulvytėmis, kaparėliais, perliniais svogūnėliais virtais balzaminiame acte, pagardinta prieskoninių žolelių aliejumi su čili
16,90  Į krepšelį
Paskirtoji vieta
Traškios trijų sūrių spurgos
Itališkos mozarellos, brandinto čederio, kreminio sūrio rankų darbo spurgos traškioje plutelėje, patiekiamos su ilgo virimo naminiu pomidorų džemu
12,50  Į krepšelį
Paskirtoji vieta
Dūminė antienos filė su lengvai aštriu imbieriniu pasiflorų užpilu
Patiekiama su naminiu svogūnų džemu, kaliaropės salotomis, pagardinta šviežiomis uogomis ir mangais
15,90  Į krepšelį
Paskirtoji vieta
Vytintų ispaniškų mėsyčių užkandis
Patiekiama su aštriomis marinuotomis alyvuogėmis, džiovintais pomidorais, naminiais krekeriais.
4,20  Daugiau
Paskirtoji vieta
Karštas „Camembert“ sūris su traškia plutele
Patiekiamas su raudonųjų serbentų džemu ir uogomis
9,90  Daugiau
Paskirtoji vieta
Šiltas aštuonkojo užkandis su jūros šparagais
Patiekiamas su lietuviškų prieskoninių žolelių „Chimichuri“ su čili, šviežiais jūros šparagais, degintų paprikų kremu, pusiau džiovintais pomidorais ir ridikėliais
  • 🍷 Somelje rekomenduoja:
  • Domaine Servin Chablis
  • Maison Champy Rully Chardonnay
   
15,90  Daugiau
Paskirtoji vieta
Sūdyta skumbrės filė su gaiviu agurkų pagardu
Patiekiama su svieste keptomis bulvėmis, naminiu jogurtu, gaiviu agurkų saldžiųjų svogūnų užpilu su sezamų aliejumi, pagardinta ridikėliais, agurkais ir citrina
10,90  Daugiau
Paskirtoji vieta
Lietuviškose prieskoninėse žolelėse marinuoto ir virto kalmaro užkandis
Patiekiamas su degintų paprikų kremu, naminiu kaparėlių majonezu, lietuviškuoju “čimi čiuri“ užpilu, saldžiųjų žirnių ankštimis, pagardinta vytintais mažaisiais pomidorais bei kaparėliais ir alyvuogių dribsniais
13,90  Daugiau