Grįžti į Valgiaraštis

4) Karštieji patiekalai

Kaimiškos vištienos filė su saulėje džiovintų pomidorų pagardu
11,90 
Patiekiama su saldžiąja bulve ir garintu brokoliu.
-
+
Kiaulienos išpjova brandinta raudonajame vyne
12,90 
Patiekiama su baravykų padažu, keptomis bulvių riekelėmis ir karamelizuotais burokėliais.
-
+
Menkės filė su karamelizuotais burokėliais
14,90 
Patiekiama su kremine žaliųjų žirnelių tyre, svieste keptomis bulvytėmis pagardinta baltojo vyno padažu
-
+
Antrekotas su degintų paprikų kremu
16,90 
Patiekiama su keptomis bulvytėmis, šparagų ūgliais ir žaliuoju sviestu.
-
+
Ilgai ir lėtai troškintas jautienos žandelis
16,00 
Patiekiama su sviestine bulvių koše bei karamelizuotais burokėliais.
-
+
Ėriuko šonkauliukai su burbono pagardu
19,90 
Patiekiama su keptomis bulvytėmis ir keptų daržovių ''Ratatoule''
-
+
Naminiai kietagrūdžiai makaronai su vėžių uodegėlėmis ir špinatais
9,90 
Džiovintų pomidorų kremas, česnakai, svogūnai, špinatų lapeliai,grietinėlė ir parmezano sūris.
-
+
Naminiai makaronai su vištiena ir baravykais
9,90 
Cukrinių žirnių ankštys, svogūnai, česnakai, natūrali grietinėlė ir parmezano sūris.
-
+
Naminiai makaronai su brandinta jautienos išpjova
12,90 
Cukrinių žirnelių ankštys, svogūnai, česnakai, natūrali grietinėlė, parmezanas.
-
+