Grįžti į Valgiaraštis

Karštieji patiekalai

Karštieji patiekalai gaminami anglinėje krosnyje „Josper“
„Josper“ – tai daugiau nei 50 metų kuriama legendinė meilės istorija kepimui ant grotelių, tai tradicijos ir inovatyvumas. Naudojant specialios technologijos anglis, išgaunamas unikalus dūmo aromatas, neužgožiantis patiekalų kokybės ir skoninių savybių.

Kaimiška vištienos filė garstyčių glazūroje
16,90 
Patiekiama su šviežiomis daržo salotomis, keptomis jaunomis bulvytėmis, pagardinta žaliuoju bazilikų “Pesto” su natūraliu jogurtu
-
+
Kiaulienos sprandinė su „Kimchi“ kopūstais
17,90 
Patiekiama su jaunomis keptomis bulvytėmis, „Kimchi“ (aštriai raugintais) kopūstais, marinuotomis daržovėmis (agurkais, pomidorais, svogūnais), pagardinta naminiu barbekiu padažu
-
+
Rūkyti „Barbekiu“ kiaulienos šonkauliukai
23,90 
Patiekiami su jaunomis keptomis bulvytėmis, „Kimchi“ (aštriai raugintais) kopūstais, marinuotomis daržovėmis (agurkais, pomidorais, svogūnais), pagardinti graikiniais riešutais ir naminiu barbekiu padažu
-
+
„Black Angus“ jautienos antrekoto kepsnys
35,90 
Patiekiamas su keptomis jaunomis bulvytėmis, vyšniniais pomodoriukais, „Padron“ pipirais, čili pipirais, pagardintas žaliuoju sviestu ir čimičiuri padažu
-
+
Raudonojo upėtakio filė su džiovintų pomidorų „Pesto“ su kaparėliais
21,90 
Patiekiama su keptomis cukinijomis, pagardintomis čiobreliais, karamelizuotu pomidoru, deginto kukurūzo burbuole, keptomis jaunomis bulvytėmis, pagardinta natūralaus jogurto padažu
-
+
Aštuonkojis su degintų papriku pagardu
23,90 
Patiekiamas su keptomis jaunomis bulvytėmis, pusiau saulėje džiovintais pomidorais, pagardintas degintų papriku pagardu ir barbekiu padažu
-
+
Saliero kepsnys, glazūruotas naminiu barbekiu padažu
16,90 
Patiekiamas su keptomis jaunomis bulvytėmis, vyšniniais pomidoriukais, „Padron“ pipirais, čili pipirais, pagardintas čimičiuri padažu
  • Veganiškas pasirinkimas
-
+
Naminiai makaronai su vėžių uodegėlėmis ir špinatais
15,90 
Patiekiama su džiovintų pomidorų kremu, česnakais, svogūnais, špinatų lapeliais bei natūralia grietinėle ir parmezano sūriu
  • “Verandoje” makaronus gaminame patys, pagal senąsias gamybos technologijas – iš kietagrūdžių miltų, be kiaušinių, naudojant itin aukštos kokybės varines formas
-
+
Naminiai makaronai su vištiena ir baravykais
15,90 
Patiekiama su cukrinių žirnių ankštimis, svogūnais, česnakais bei natūralia grietinėlė ir parmezano sūriu
  • “Verandoje” makaronus gaminame patys, pagal senąsias gamybos technologijas – iš kietagrūdžių miltų, be kiaušinių, naudojant itin aukštos kokybės varines formas
-
+
Naminiai makaronai su brandinta jautienos išpjova ir baravykais
17,90 
Patiekiama su cukrinių žirnių ankštimis, svogūnais, česnakais bei natūralia grietinėlė ir parmezano sūriu
  • “Verandoje” makaronus gaminame patys, pagal senąsias gamybos technologijas – iš kietagrūdžių miltų, be kiaušinių, naudojant itin aukštos kokybės varines formas
-
+