Grįžti į Valgiaraštis

Karštieji patiekalai

Karštieji patiekalai gaminami anglinėje krosnyje „Josper“
„Josper“ – tai daugiau nei 50 metų kuriama legendinė meilės istorija kepimui ant grotelių, tai tradicijos ir inovatyvumas. Naudojant specialios technologijos anglis, išgaunamas unikalus dūmo aromatas, neužgožiantis patiekalų kokybės ir skoninių savybių.

Kaimiška vištienos filė garstyčių glazūroje
15,90 
Patiekiama su žaliuoju bazilikų “Pesto” su natūraliu jogurtu, šviežiomis daržo salotomis bei keptomis bulvėmis su kmynais
-
+
Kiaulienos sprandinė su rūkyta paprika ir čili
15,90 
Patiekiama su šviežiomis daržo salotomis, keptomis bulvėmis su kmynais bei naminiu barbekiu padažu ir degintu čili pipiru
-
+
Naminių medžiotojų dešrelių suktinis
13,90 
Pasirinkite: kiaulienos / vištienos Patiekiamos su kopūstų salotomis pagal ”Verandą”, keptomis bulvėmis bei naminiu pomidorų padažu ir česnakiniu jogurtu su krapais
-
+
Brandintos argentinietiškos jautienos antrekotas
28,90 
Patiekiamas su keptomis šparaginėmis pupelėmis, jaunomis bulvėmis, degintais pomidorais, pagardinta žaliuoju sviestu ir ilgai virtu degintų paprikų kremu
-
+
Ėriuko nugarinė su kauliuku
31,90 
Patiekiama su keptomis cukinijomis, jaunomis bulvėmis, kukurūzų burbuole, balzaminiais svogūnėliais, degintais pomidorais, pagardinta natūraliu česnakiniu jogurtu su krapais
-
+
Raudonojo upėtakio filė su džiovintų pomidorų „Pesto“ su kaparėliais
19,90 
Patiekiama su keptomis cukinijomis pagardintomis čiobreliais, karamelizuotu pomidoru, deginto kukurūzo burbuole bei keptomis jaunomis bulvėmis, natūraliu jogurto padažu, pagardintu česnakais
-
+
Augalinis kepsnelis su keptomis daržo salotomis
15,90 
Veganiškas pasirinkimas Patiekiamas su keptomis cukinijomis pagardintomis čiobreliais, keptomis bulvėmis su kmynais, karamelizuotais pomidorais bei degintomis kukurūzų burbuolėmis, pagardinta naminiu pomidorų padažu
-
+
Naminiai makaronai su vėžių uodegėlėmis ir špinatais
14,90 
Patiekiama su džiovintų pomidorų kremu, česnakais, svogūnais, špinatų lapeliais bei natūralia grietinėle ir parmezano sūriu
  • “Verandoje” makaronus gaminame patys, pagal senąsias gamybos technologijas – iš kietagrūdžių miltų, be kiaušinių, naudojant itin aukštos kokybės varines formas
-
+
Naminiai makaronai su vištiena ir baravykais
14,90 
Patiekiama su cukrinių žirnių ankštimis, svogūnais, česnakais bei natūralia grietinėlė ir parmezano sūriu
  • “Verandoje” makaronus gaminame patys, pagal senąsias gamybos technologijas – iš kietagrūdžių miltų, be kiaušinių, naudojant itin aukštos kokybės varines formas
-
+
Naminiai makaronai su brandinta jautienos išpjova ir baravykais
15,90 
Patiekiama su cukrinių žirnių ankštimis, svogūnais, česnakais bei natūralia grietinėlė ir parmezano sūriu
  • “Verandoje” makaronus gaminame patys, pagal senąsias gamybos technologijas – iš kietagrūdžių miltų, be kiaušinių, naudojant itin aukštos kokybės varines formas
-
+