Grįžti į Valgiaraštis

Karštieji patiekalai

Brandintos vištienos filė su džiovintų pomidorų pagardu
13,90 
Patiekiama su apkepta saldžiąja bulve ir garintu brokoliu.
  • Lietuviška vištiena
-
+
Kiaulienos išpjova, marinuota su prieskoninėmis žolelėmis
13,90 
Patiekiama su meduje troškintais burokėliais, baravykų padažu ir keptomis bulvių riekelėmis
  • Lietuviška kiauliena
 
-
+
Šamo filė su skrudintomis kanapių sėklomis
19,90 
Patiekiama su kapotų alyvuogių ir džiovintų pomidorų pagardu, perlinių kruopų rizoto bei karštu bazilikų padažu Šamai auginami Lietuvoje, maitinami tik natūraliais produktais
-
+
Pipirinis jautienos išpjovos kepsnys
24,90 
Patiekiamas su keptomis daržo salotomis: pomidorais, cukinijomis, paprikomis, bulvėmis, šalotiniais svogūnais, pagardintas kreminiu burbono padažu
-
+
Naminiai makaronai su vėžių uodegėlėmis ir špinatais
13,90 
Patiekiama su džiovintų pomidorų kremu, česnakais, svogūnais, špinatų lapeliais bei natūralia grietinėle ir parmezano sūriu
  • “Verandoje” makaronus gaminame patys, pagal senąsias gamybos technologijas – iš kietagrūdžių miltų, be kiaušinių, naudojant itin aukštos kokybės varines formas
-
+
Naminiai makaronai su vištiena ir baravykais
12,90 
Patiekiama su cukrinių žirnių ankštimis, svogūnais, česnakais bei natūralia grietinėlė ir parmezano sūriu
  • “Verandoje” makaronus gaminame patys, pagal senąsias gamybos technologijas – iš kietagrūdžių miltų, be kiaušinių, naudojant itin aukštos kokybės varines formas
-
+
Naminiai makaronai su brandinta jautienos išpjova ir baravykais
15,90 
Patiekiama su cukrinių žirnių ankštimis, svogūnais, česnakais bei natūralia grietinėlė ir parmezano sūriu
  • “Verandoje” makaronus gaminame patys, pagal senąsias gamybos technologijas – iš kietagrūdžių miltų, be kiaušinių, naudojant itin aukštos kokybės varines formas
-
+