Grįžti į Valgiaraštis

Karštieji patiekalai

Karštieji patiekalai gaminami anglinėje krosnyje „Josper“
„Josper“ – tai daugiau nei 50 metų kuriama legendinė meilės istorija kepimui ant grotelių, tai tradicijos ir inovatyvumas. Naudojant specialios technologijos anglis, išgaunamas unikalus dūmo aromatas, neužgožiantis patiekalų kokybės ir skoninių savybių.

Vasaros metu svetainės-baro “VERANDA” pagrindinio meniu patiekalus galite užsakyti TIK TELEFONU +370 5 2730107

Vištienos krūtinėlė su lietuviškomis šakninėmis daržovėmis
17,90 
Keptos šakninės daržovės: morkos, pastarnokai, bulvės, cukriniai žirneliai, česnakai, pagardinta saulėje džiovintų pomidorų pagardu

Išparduota

-
+
Kiaulienos išpjovos kepsnys su baravykais ir kadagio uogomis
18,50 
Patiekiamas su šutintais raudonaisiais kopūstais su kmynais ir kadagio uogomis, saldžiosiomis bulvėmis, pagardinta baravykų padažu

Išparduota

-
+
Ilgai ir lėtai troškintas jautienos žandelis
23,90 
Patiekiamas su sviestine bulvių koše, karamelizuotais burokėliais bei naminiu mėsos padažu, pagardinta prieskoninių žolelių aliejimi

Išparduota

-
+
Jautienos antrekotas su degintų paprikų kremu
29,90 
Patiekiamas su krosnyje keptomis bulvėmis, šparaginėmis pupelėmis ir degintais pomidorais, pagardinta žaliuoju sviestu (jaučiai iš argentinos, maitinti žole)

Išparduota

-
+
Atlantinės menkės nugarėlė su citrininiu „Beurre blanc“
22,90 
Patiekiama su žuvies sultinyje virtais juodaisiais lęšiais ir bolivine balanda, saulėje džiovintais pomidorais, pagardinta  kaparėliais, salikornija ir jūros dumblių dulkėmis

Išparduota

-
+
Naminiai makaronai su vėžių uodegėlėmis ir špinatais
15,90 
Patiekiama su džiovintų pomidorų kremu, česnakais, svogūnais, špinatų lapeliais bei natūralia grietinėle ir parmezano sūriu
  • “Verandoje” makaronus gaminame patys, pagal senąsias gamybos technologijas – iš kietagrūdžių miltų, be kiaušinių, naudojant itin aukštos kokybės varines formas

Išparduota

-
+
Naminiai makaronai su vištiena ir baravykais
15,90 
Patiekiama su cukrinių žirnių ankštimis, svogūnais, česnakais bei natūralia grietinėlė ir parmezano sūriu
  • “Verandoje” makaronus gaminame patys, pagal senąsias gamybos technologijas – iš kietagrūdžių miltų, be kiaušinių, naudojant itin aukštos kokybės varines formas

Išparduota

-
+
Naminiai makaronai su brandinta jautienos išpjova ir baravykais
17,90 
Patiekiama su cukrinių žirnių ankštimis, svogūnais, česnakais bei natūralia grietinėlė ir parmezano sūriu
  • “Verandoje” makaronus gaminame patys, pagal senąsias gamybos technologijas – iš kietagrūdžių miltų, be kiaušinių, naudojant itin aukštos kokybės varines formas

Išparduota

-
+