Grįžti į Dienos meniu
Grįžti į Valgiaraštis

Savaitgalio pusryčiai

Šeštadieniais ir sekmadieniais nuo 11:00 iki 13:00 val.
Kaimiškų kiaušinių omletas keptas krosnyje
9,90 
Patiekiamas su daržovių salotomis, skrudinta duonele ir kepta šonine
-
+
Perlinių kruopų “Risotto” su daržovėmis
7,90 
Patiekiamas su keptomis morkomis, svogūnais, paprika, cukinija, pagardintas tarkuotu parmezano sūriu
-
+
Avižinių dribsnių košė su avietėmis
6,90 
-
+
„Verandos“ virtuvėje sūdytos lašišos „Gravlax“
13,90 
Patiekiama su grūdų duonele, naminiu kaparėlių majonezu, parmezano sūrio miltais, kedro riešutais
-
+
Belgiški vafliai su klevų sirupu
7,50 
Pagardinti džiovintomis uogomis.
-
+
Naminė bandelė
1,00 
-
+
Vienkartiniai įrankiai
0,50 
-
+
Kategorija: