Grįžti į Valgiaraštis

2) Salotos

Kuskuso salotos su avinžirniais
6,50 
Alyvuogių dribsniai, paprikos, svogūnai, marinuotos morkos, aitriosios paprikos, žolelės bei alyvuogių aliejus.
-
+
Salotos su karamelizuotais burokėliai ir fetos sūriu
7,90 
Salotų lapeliai, avokadas, įvairios sėklos, graikiški riešutai, žolelių užpilas, karamelizuoti burokėliai.
-
+
Salotos su vištiena ir sėklomis
8,00 
Salotų lapeliai, agurkai, pomidorai, mėlynieji svogūnai, įvairios sėklos, pagardinta garstyčių ir medaus užpilu.
-
+
Salotos su brandinta jautienos išpjova
12,90 
Salotų lapai, virtos juodosios pupos, saulėje džiovinti pomidorai, mažieji pomidorai, avokadai, raudonieji svogūnai, džiovintų alyvuogių dribsniai, kietasis sūris, kalamata alyvuogės, kaparėliai, pagardinta namine adžika bei žolelių užpilu.
-
+