Grįžti į Valgiaraštis

3) Užkandžiai

Krosnyje kepti „Portobello“ grybai
8,50 
Mėlynojo pelėsio sūris, skrudinta duonelė.
-
+
Sūdytos lašišos Gravlax
8,50 
Patiekiama su juoda namine duona su sėklomis, naminiu kaparėlių majonezu ir kedrų riešutais.
-
+
Kilkių filė užkandis
7,50 
Patiekiama su keptomis bulvėmis, su šviežiomis kaliaropių  salotomis ir grietine.
-
+
Vytintų ispaniškų mėsyčių užkandis
9,20 
Patiekiama su aštriomis marinuotomis alyvuogėmis, džiovintais pomidorais, naminiais krekeriais.
-
+
Sūrių užkandis
9,50 
Patiekiamas su uogų džemu,riešutais, džiovintais vaisiais ir naminiais krekeriais
-
+
Karštas „Camembert“ sūris su traškia plutele
8,50 
Patiekiamas su raudonųjų serbentų džemu.
-
+
Cukinijų karpačio su pistacijų-citrinų pagardu
7,90 
Patiekiama su salotų lapeliais ir parmezano sūriu.
-
+
Keptos šviežios stintos
7,90 
Patiekiamos su natūralaus jogurto ir agurkų padažu
-
+