Grįžti į Valgiaraštis

Užkandžiai

Traškios trijų sūrių spurgos
9,90 
Itališkos mozarellos, brandinto čederio, kreminio sūrio rankų darbo spurgos traškioje plutelėje, patiekiamos su ilgo virimo naminiu pomidorų džemu
-
+
Šiltas cukinijų karpačas su pistacijomis, alyvuogių dribsniais ir gražgarstėmis
9,90 
Pagardinta parmezano sūriu bei medaus ir riešutų užpilu
  • Tinka ir vegetarams
-
+
Naminė grūdų duonelė su sūdyta kilke ir karamelizuotais burokėliais
9,90 
Patiekiama su marinuotomis morkomis, karamelizuotu pomidorų džemu, pagardinta graikišku jogurtu su krapais ir česnaku
-
+
„Verandos“ virtuvėje sūdytos lašišos „Gravlax“
11,90 
Patiekiama su grūdų duonele, naminiu kaparėlių majonezu, parmezano sūrio miltais, kedro riešutais
-
+
Degintas tunas su grūstais pipirais
13,90 
Patiekiamas su marinuotais baltaisiais ridikais, naminiu kaparėlių majonezu, marinuotais agurkėliais, pagardintas skrudintų sezamų aliejumi su šalotiniais svogūnais
-
+
Tunų, marinuotų žaliųjų citrinų sultyse, kapotinis „Ceviche“
12,90 
Pagardintas kaparėliais, garstyčiomis, mėlynaisiais svogūnais, kedrinėmis pinijomis, mangais bei žalumynų „Aioli“      
-
+
Lietuviško ūkio sūriai su medumi
10,90 17,90 
Sūriai patiekiami su Lietuvišku medumi, medaus koriu, bičių duonele, žiedadulkėmis, naminiais krekeriais, juoda duona, obuolių sūriu, miško uogų džemu, riešutais ir uogomis
  • Sūriai pagaminti rankomis, nedideliame Lietuvos sūrininkų ūkyje (sūrių rūšys gali kisti)
-
+
Vytintos mėsytės su naminiu pomidorų džemu
10,90 
Vytintas kumpis ir vytintos ispaniškos dešros patiekiamos su naminiais krekeriais, ilgai virtu šoninės ir burbono pagardu, aštriomis alyvuogėmis bei džiovintais pomidorais  
-
+
Lengvai kepta argentinietiška jautienos filė
15,90 
Patiekiama su burokėlių humusu, virtomis juodosiomis pupomis, svieste keptomis bulvytėmis, kaparėliais, perliniais svogūnėliais virtais balzaminiame acte, pagardinta prieskoninių žolelių aliejumi su čili
-
+