Grįžti į Jūsų pamėgtas meniu
Grįžti į Valgiaraštis
Užkandžiai
Vasaros metu svetainės-baro “VERANDA” pagrindinio meniu patiekalus galite užsakyti TIK TELEFONU +370 5 2730107
12,50 €
„Matjes“ – itin riebios jaunos silkutės, gaudomos prieš jų nerštą Šiaurės jūroje.
Jos pasižymi itin švelniu skoniu ir minkšta tekstūra. Tai puikus Omega-3 šaltinis.
Patiekiama su šiltomis bulvytėmis, apkeptomis su rozmarinais,
marinuotais raudonaisiais svogūnais, pusiau džiovintais vyšniniais pomidorais,
pagardinta granatų sėklomis, garstyčių ikrais ir žolelėmis
Išparduota
-+
9,90 €
Pagardinta parmezano sūriu bei medaus ir riešutų užpilu
- Tinka ir vegetarams
Išparduota
-+
12,50 €
Itališkos mozarellos, brandinto čederio, kreminio sūrio rankų darbo spurgos traškioje plutelėje, patiekiamos su ilgo virimo naminiu pomidorų džemu
Išparduota
-+
14,50 €
Mėsytės pagamintos nedideliuose Lietuvos ūkiuose vytintos/rūkytos dešros ir kumpiai patiekiami su naminiais krekeriais, alyvuogėmis bei džiovintais pomidorais
Išparduota
-+
14,50 € – 25,00 €
Sūriai pagaminti rankomis nedideliame Lietuvos sūrininkų ūkyje (sūrių rūšys gali kisti), o medus rinktas mažame bityne Lietuvos pajūryje
Patiekiama su medaus koriu (sezono metu), bičių duonele, žiedadulkėmis, naminiais krekeriais, riešutais ir uogomis
-+
13,90 €
Patiekiama su grūdų duonele, naminiu kaparėlių majonezu, parmezano sūrio miltais, kedro riešutais
Išparduota
-+
14,90 €
Patiekiamas su marinuotais baltaisiais ridikais, naminiu kaparėlių majonezu, marinuotais agurkėliais, pagardintas skrudintų sezamų aliejumi su šalotiniais svogūnais
Išparduota
-+
14,90 €
Pagardintas kaparėliais, garstyčiomis, mėlynaisiais svogūnais, kedrinėmis pinijomis, mangais bei žalumynų pagardu
Išparduota
-+