Įvairūs
Rodoma 1–24 iš 723
Peržiūrėti krepšelį “Nicos salotos su deginto šviežio tuno filė” - įdėtas į krepšelį
Jogurtas su chia sėklomis pagardintas trintomis avietėmis
Sumažintas cukraus kiekis
“Verandos” dovanų kortelė
Dovanų kortelės galiojimas - 1 metai.
Ją atsiskaityti galima užsukus pas mus į svečius, o dovanotą sumą panaudoti per keletą kartų!
“Verandos” dovanų kortelė
Dovanų kortelės galiojimas - 1 metai.
Ją atsiskaityti galima užsukus pas mus į svečius, o dovanotą sumą panaudoti per keletą kartų!
Anties šlaunelė „confit“ su karamelizuotais svogūnais
Patiekiama su bulvių koše, troškintais špinatais su sūriu ir keptu moliūgu.
Nicos salotos su deginto šviežio tuno filė
Salotų lapai, skrudintos prancūziškos bulvytės, šparaginės pupelės, kalamata alyvuogės, pusiau džiovintas pomidoras, putpelės kiaušinis, kukurūzai, pagardinta aviečių acto užpilu
Sūrių užkandis
Patiekiamas su uogų džemu, riešutais, džiovintais vaisiais ir naminiais krekeriais.
- 🍷 Somelje rekomenduoja:
- Salasar carte azur cremant brut
- Torello finca can marti brut corpinnat
- Alus - Duvel
Kiaulienos sprandinė su burbono pagardu
Patiekiama su šviežių ir marinuotų agurkų salotomis, virtomis apkeptomis bulvės su lupena
Tunų, marinuotų žaliųjų citrinų sultyse, kapotinis „Ceviche“
Pagardintas kaparėliais, garstyčiomis, mėlynaisiais svogūnais, kedrinėmis pinijomis, mangais bei žalumynų „Aioli“
Makaronai su natūralia grietinėle ir sūriu
“Verandoje” makaronus gaminame patys, pagal senąsias gamybos technologijas –
iš kietagrūdžių miltų, be kiaušinių, naudojant itin aukštos kokybės varines formas
Lietuviško ūkio sūriai su medumi
Sūriai patiekiami su Lietuvišku medumi, medaus koriu (sezono metu), bičių duonele, žiedadulkėmis (sezono metu), naminiais krekeriais, juoda duona, obuolių sūriu, miško uogų džemu, riešutais ir uogomis
- Sūriai pagaminti rankomis, nedideliame Lietuvos sūrininkų ūkyje (sūrių rūšys gali kisti)
Vytintos mėsos užkandis su naminiu pomidorų džemu
Vytintas kumpis ir vytintos ispaniškos dešros patiekiamos su naminiais krekeriais, ilgai virtu šoninės ir burbono pagardu, aštriomis alyvuogėmis bei džiovintais pomidorais
Antiena su saldžiųjų bulvių tyre
Patiekiama s perliniu kuskusu, šparaginėmis pupelėmis ir bruknių/adžikos padažu